KONCERTER & EVENTS


DELTAG I GOSPELWORKSHOP

Lørdag 26. jan 2019 kl. 09.30 - 22.00 i Støberihallen, Hillerød

ONLY MEN ALOUD

Uanset om din sangerfaring tager afsæt i ølbrøl til landskamp i Parken, i store personlige øjeblikke under bruseren eller direkte fra kor, så kom og vær med uanset niveau!


Claes Wegener er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og er en formidabel sanger og dirigent. Han er kendt for sin store passion for gospeltraditionen, for sin nuancerede, musikalske og mesterlige tekniske tilgang til undervisning i sang. Det bliver sjovt, kammeratligt, udfordrende OG MASKULINT!


Dresscode til koncerten er sort og hvidt. Gerne sort habit, hvid skjorte, sort slips. Men kom i hvad du har, kan købe billigt i genbrugen eller kan låne dig frem til.

LADIES IN RED

Vær med til denne formidable workshop for kvinder hvor vi skal kæle for det feminine, det søsterlige, det lækre i at være rent kvindegospelkor.


Sofie Hermind, uddannet sanger fra det Rytmiske Musik-konservatorium, er en vanvittig dygtig dirigent. Hun leverer kompetent og energisk undervisning og inspiration – med enormt drive og humor. Har du lyst til at blive bedre til at synge?  Uanset sangerfaring skal du være SÅ velkommen!


Dresscode for LADIES IN RED til koncerten er RØDT. Gerne en festlig rød kjole. MEN alt rødt er lige super!!! Kom i hvad du har, kan købe billigt i genbrugen eller kan låne dig frem til.GÆLDER BEGGE WORKSHOPS:

De to workshops slutter med manér, når de to kor går på scenen til aftenens Jubilæumskoncert, hvor også Gospelkoret Corallerne og fantastiske solister og musikere skal optræde.

 

Prisen på 299 kr. (ekskl. gebyr) dækker heldagsworkshoppen og adgang til jubilæumskoncerten samt let morgenkaffe/buffet, forfriskninger i løbet af dagen samt aftensmad. Frokost er for egen regning.

 

DAGENS PROGRAM (med forbehold for små ændringer)

Kl. 09.30-10.00  Indtjekning (kaffe/te, brød og frugt)

Kl. 10.00-12.00   Workshop

Kl. 12.00-13.00   Frokost (vi anbefaler at man spiser på en af de nærliggende caféer/spisesteder)

Kl. 13.00-17.30   Workshop, pauser og generalprøve

Kl. 17.30-18.30   Aftensmad på Dalle Valle. (drikkevarer for egen regning)

Kl. 18.30-19.00   Omklædning og samling

Kl. 19.00-            Jubilæumskoncert i Støberihallen

 

BILLETSALG TIL WORKSHOP SLUTTER 21. JANUAR - SÅ SKYND DIG AT SIKRE DIG EN PLADS!

(LEDIGE BILLETTER EFTER 21. JANUAR VIL KOSTE 399,-)

 

Billetsalg:

Workshop for damerne

Workshop for herrerne

 

 

KOM OG OPLEV JUBILÆUMSKONCERTEN

Lørdag 26. jan 2019 kl. 19.00 i Støberihallen, Hillerød

 

Kom og oplev dagens workshopdeltagere fyre den af på scenen.  Vær med til at fejre Corallernes jubilæum, når de fylder Støberihallen med god gospelenergi flankeret af dygtige solister og musikere! Det koster kun 75 kr. (ekskl. gebyr) og du kan købe din billet  via linket herunder.

 

Billetsalg:

Jubilæumskoncerten

ØNSKER DU AT BOOKE KORET TIL EN GUDSTJENESTE ELLER ET EVENT?

Kontakt korleder Birthe Paulsen på telefon 60 67 07 03 eller på mail: birthe@coralconsult.dk.